Σύλλογος Αρχαία Καλυδώνα Μαζί σε ένα όμορφο ταξίδι

Μια ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική χρονιά ζήσαμε όλοι μαζί στο Ευηνοχώρι μας με αναφορές και γεγονότα πολιτιστικά για την ιστορία μας, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον, την νεολαία, την διασκέδαση και την προβολή του χωριού μας.

Ο πολιτιστικός σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα” αντλώντας δύναμη από την δική σας στήριξη, παρουσία και συμμετοχή διοργάνωσε όλη την διάρκεια της χρονιάς μια σειρά εκδηλώσεων που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστεί το χωριό μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, πόλος έλξης όχι μόνο για τους συγχωριανούς αλλά και τους εκατοντάδες συνδημότες μας που το επισκέφθηκαν.

Η διοίκηση του συλλόγου, με γνώμονα την οικονομική κρίση που μας ακουμπά όλους, ακολούθησε με επιμονή, υπομονή και ευλάβεια την ρήση “όλοι μαζί μπορούμε πολλά” και με δεδομένο τα δικά σας συμπεράσματα και σχόλια νοιώθει δικαιωμένη για το αποτέλεσμα.

Με επίκεντρο το Πολιτιστικό Κέντρο Ευηνοχωρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου, την ανακαινισμένη και ιδιαίτερα λειτουργική πλατεία Οδυσσέας Ελύτης που είναι η “καρδιά” του χωριού μας οι δραστηριότητες διαδέχονταν η μία την άλλη, η παιδική χαρά που είναι δωρεά του συλλόγου μας φιλοξένησε τους μικρούς μας φίλους, ενώ όλα τα καταστήματα που βρίσκονται στο χώρο της πλατείας πρόσφεραν καλές υπηρεσίες με χαμηλές τιμές καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις.

plateia 02Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που το μοιραστήκαμε μαζί όλη την χρονιά, ένα ταξίδι που μας γέμισε ικανοποίηση και χαρά, μας έφερε πιο κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, για το χωριό μας και για όλους εμάς γιατί το αξίζουμε.
Το 2014 που σε λίγο θα υποδεχθούμε ίσως είναι πολύ δύσκολη χρονιά όμως ο σύλλογος “Η Αρχαία Καλυδώνα” μαζί μα σας που τον έχετε αγκαλιάσει θα είναι μπροστάρης για να ζήσουμε μια ωραία πολιτιστική χρονιά και θα τα καταφέρουμε γιατί μπορούμε…

Σας ευχαριστούμε πολύ
το Δ.Σ του συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα”     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επισκεφθείτετε το ηλεκτρονικό κατάστημα των Αφων Καλαβορυζιώτη